Καλέστε μας για άμεση επικοινωνία στα τηλέφωνα :      Τ 2221022987 | Κ 697.726.9256

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

MPASOUKOS-LO

Η εταιρεία Μπασούκος – ALL ABOUT FOOD εδρεύει στη Χαλκίδα και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης από το 1999.  Το αντικείμενό μας είναι το εμπόριο τροφίμων και η τροφοδοσία ψητοπωλείων και ταχυγαφείων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδρυτής της εταιρείας, κ. Μπασούκος Ανέστης, θέλησε να προμηθεύσει -με τα καλύτερα προϊόντα της Ελλάδος- τα καταστήματα της Χαλκίδας. Η αρχή έγινε με την καθημερινή διανομή φρέσκιας πίτας για σουβλάκι. Πλέον διανέμουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται ένα κατάστημα εστίασης, ενώ η διανομή αυτή έχει επεκταθεί σε όλη την  Εύβοια, καθώς και σε περιοχές του νόμου Βοιωτίας και της Βορειοανατολικής Αττικής.

Ανέκαθεν κύριος στόχος μας ήταν η εξυπηρέτηση των πελάτων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα προϊόντων. Αυτός ο συνδυασμός είναι και το κλειδί για τη συνεχή ανοδική πορεία της εταιρείας τα τελευταία 20 χρόνια.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Χαλκίδα, στην Οδό Δημάρχου Σκούρα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τη διακίνηση φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων. Ο δε στόλος οχημάτων μας είναι επαρκής και έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αγοράς, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε.

Σκέφτεστε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία;

 

Αν θέλετε την καλύτερη ποιότητα για το χώρο σας τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Βρείτε περισσότερες πληροφορείς στον παρακάτω σύνδεσμο.